24.6 C
Athens

Ο Μαντί Καμαρά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Ο διεθνής μέσος από τη Γουινέα αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του στη Ρόμα

Ο Μαντί Καμαρά έφτασε στη Ρώμη το πρωί της Τρίτης (30/8) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Ρόμα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς ύψους 12.000.000 ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος στη θητεία του στον Ολυμπιακό κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδας εκτοξεύοντας παράλληλα τη χρηματιστηριακή του αξία από το 2018 που αποκτήθηκε από την Αζαξιό

«Μια λέξη: Ευχαριστώ.

Θέλω να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα αλλάξει για μένα. Ούτε η αγάπη, ούτε ο σεβασμός.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε κάθε έναν από εσάς, σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε μέλος του συλλόγου και στο προσωπικό από την άφιξή μου μέχρι σήμερα!

Μου τα μάθατε όλα, με φροντίσατε σαν παιδί σας…

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω δουλέψει όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια, με φέρατε τον καθένα με τον δικό σας τρόπο αλλά πάντα με τον καλύτερο τρόπο! Σας είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές μας.

Θα είσαι πάντα το σπίτι μου», έγραψε απευθυνόμενος στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του ο μέσος από τη Γουινέα που θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του μετά από μια τετραετία στον Ολυμπιακό με 181 συμμετοχές με απολογισμό 19 γκολ και 13 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς