20.7 C
Athens

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το κόλπο γκρόσο για την απόκτηση του Γκίλμουρ

Ασταμάτητος στο μεταγραφικό παζάρι ο Ολυμπιακός, μετά τον Μπιέλ ψάχνει ακόμη μία μεταγραφική «βόμβα» μέσω Λονδίνου, καθώς εξετάζει τη δύσκολη περίπτωση του 21χρονου Σκωτσέζου χαφ, Μπίλι Γκίλμουρ

Πατάει γκάζι στις μεταγραφικές υπερβάσεις ο Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι που έχουν έρθει σε συμφωνία με την Κοπεγχάγη για τη σπουδαία μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ φαίνεται πως το παλεύουν και για την απόκτηση του Μπίλι Γκίλμουρ της Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σκωτσέζος μέσος, όπως φαίνεται, δεν υπολογίζεται από τον Τούχελ για τη φετινή σεζόν, αν και στο χθεσινοβραδινό ματς με τη Σαουθάμπτον τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή.

Αυτή η εξέλιξη πάντως δεν αποθαρρύνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που ψάχνονται για την απόκτηση ενός εκ των μεγαλύτερων ταλέντων του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου και ενεργό μέλος της εθνικής Σκωτίας (15 συμμετοχές ως διεθνής).

Η περίπτωσή του βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Αγγλίας για τον δανεισμό του, με την Μπράιτον να έχει δείξει εμπράκτως το «θέλω» της απόκτησής του, όμως να την περιορίζει το γεγονός πως ήδη έχει αποκτήσει έναν παίκτη ως δανεικό από τους Λονδρέζους και βάσει των κανονισμών στις μεταγραφές στην Αγγλία δεν θα τους επιτραπεί και δεύτερος.

Την περσινή σεζόν ο 21χρονος Γκίλμουρ την πέρασε ως δανεικός στη Νόριτς καταγράφοντας 28 συμμετοχές και 2 ασίστ, ενώ με τη φανέλα της Τσέλσι έχει αγωνιστεί συνολικά σε 22 παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς