21.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Εντός της ημέρας (31/8) η άφιξη Μπιέλ στην Αθήνα!

Μέσα στη μέρα αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει το τετραετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Ισπανός άσος, που αποτελεί το απόλυτο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού στην Ελλάδα!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Πεπ Μπιέλ στον Ολυμπιακό!

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος τα έχει βρει σε όλα από το βράδυ της Τρίτης (30/8) με τους Ερυθρόλευκους, σε μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές επί εποχής Μαρινάκη και μακράν από τη δεύτερη την πιο σπουδαία κίνηση του καλοκαιριού στην Ελλάδα.

Πεπ Μπιέλ: Αυτά είναι τα ποσά της απίθανης μεταγραφής του Ισπανού στον Ολυμπιακό

Μάλιστα, εντός της ημέρας (31/8) ο παίκτης αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις (αν και έχει παιχνίδια στα πόδια του από το εκρηκτικό ξεκίνημα του στη σεζόν με την Κοπεγχάγη) και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους Πειραιώτες.

Σημειώνεται πως η Κοπεγχάγη θα εισπράξει 6.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, με τις 600.000 ευρώ να πηγαίνουν στη Σαραγόσα η οποία διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Μπιέλ θα υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών που θα του αποφέρει περίπου 1.000.000 ευρώ ετησίως άρα το συνολικό κόστος θα αγγίξει τα 10.000.000 ευρώ σε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές των πρωταθλητών Ελλάδας που αποκτούν ένα πολύ ποιοτικό γρανάζι στη μηχανή τους, ενισχύοντας κι άλλο τον άξονά τους!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς