17.2 C
Athens

Ραούλ Κανέδα, ο εκλεκτός για τον πάγκο του Άρη

Οι Κίτρινοι βρήκαν τον αντικαταστάτη του Χερμάν Μπούργος στο πρόσωπο του 53χρονου Ισπανού Ραούλ Κανέδα, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη (31/8) στη Θεσσαλονίκη για την επικύρωση της συμφωνίας με τον Άρη

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 53χρονο Ισπανό τεχνικό Ραούλ Κανέδα βρίσκεται ο Άρης, μετά το «διαζύγιο» με τον Χερμάν Μπούργος.

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού για τη συνέχεια της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις και μετά το αποτυχημένο πείραμα με τον Μπούργος στρέφεται σε περιπτώσεις από την ιβηρική χερσόνησο για την άμεση εύρεση του αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μία περίπτωση που εξετάζονταν πιο έντονα από τις υπόλοιπες ήταν αυτή του Ραούλ Κανέδα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει «φτιάξει» το όνομά του κυρίως από πορείες του με ομάδες της Αραβίας.

Τελικά, ο Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία μαζί του και μέχρι την Τετάρτη θα οριστικοποιηθεί το deal των δύο πλευρών για συμβόλαιο 2 ετών.

Μάλιστα, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται την Τετάρτη (31/8) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει από κοντά τις τελευταίες λεπτομέρειες για την επικείμενη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά, με στόχο να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κανέδα έχει θητεύσει ως βοηθός προπονητή στις Αλμερία και Ρεάλ Σοσιεδάδ στα γήπεδα της La Liga, ενώ ως ο πρώτος τεχνικός βρέθηκε μόνο σε ομάδες της Αραβίας, όπως η Αλ Ιτιχάντ, η Αλ Νασρ, η Ουμ Σαλάλ και τελευταίος του προορισμός η Κορ Φακάν, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στο σήμερα, όλα δείχνουν, ότι επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Άρη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς