12 C
Athens

Μασούρας: Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, δεν μας δόθηκαν δύο ξεκάθαρες περιπτώσεις πέναλτι

Για δύο περιπτώσεις πέναλτι που υπήρξαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα και δεν δόθηκαν στον Ολυμπιακό μίλησε στη NOVA ο Γιώργος Μασούρας.

Ο επιθετικός των Ερυθρολεύκων στάθηκε σε δύο φάσεις που δεν κατονόμασε και τόνισε πως έπαιξαν ρόλο στο τελικό 0-0 του Ολυμπιακού στην Τρίπολη κόντρα στους Αρκάδες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, δεν αφήσαμε σε ησυχία τους αντιπάλους μας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με αυτή την εικόνα δεν μπορούν να έρθουν παρά μόνο οι νίκες».

Για την κόπωση: «Δείξαμε ότι κρατάμε τον αντίπαλο σε χαμηλά μέτρα. Όταν παίζεις με αυτόν τον ρυθμό αναγκάζεις τον αντίπαλο να γυρίσει πίσω. Υπάρχουν λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, μία από αυτές ήταν δύο περιπτώσεις πέναλτι, οι οποίες όπως τις είδα εγώ είναι ξεκάθαρες και μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα. Όταν μία ομάδα κλείνεται πίσω, είναι λεπτομέρειες που κρίνουν το αποτέλεσμα. Μία φάση, ένα στημένο, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε».

Για την πίεση στον Αστέρα: «Ένα λάθος ένα χέρι, ένα πόδι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κατορθώσαμε να βάλουμε αυτή την πίεση στον αντίπαλο, έκαναν το λάθος, ωστόσο δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πέναλτι ή κάτι άλλο που θα μας έκανε να πάρουμε τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς