17.9 C
Athens

US Open: Φορτσάτη η Σάκκαρη στην πρεμιέρα, «καθάρισε» την Τατιάνα Μαρία και πέρασε στον 2ο γύρο

Σε μια... θεότρελη πρεμιέρα που το τελευταίο της σετ έληξε 6-0, η Μαρία Σάκκαρη πήρε εκδίκηση (2-1) από την Τατιάνα Μαρία για τον αποκλεισμό της στο Wimbledon

Σε μια… θεότρελη πρεμιέρα που το τελευταίο της σετ έληξε 6-0, η Μαρία Σάκκαρη πήρε εκδίκηση (2-1) από την Τατιάνα Μαρία για τον αποκλεισμό της στο Wimbledon

Σούπερ πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη στο US Open! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «εκδικήθηκε» την Τατιάνα Μαρία (η οποία την είχε αποκλείσει στον 3ο γύρο του Wimbledon) και με επιβλητική εμφάνιση (4-6, 6-3, 0-6) πανηγύρισε την πρόκριση στον 2ο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ΓουάνγκΠαρί.

Το νούμερο 85 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε εντυπωσιακά κόντρα στη Σάκκαρη και γρήγορα έφτασε σε μπρέικ για να φτάσει στο 4-1. Εκεί όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (νούμερο 3 στην κατάταξη) φόρτσαρε ξαφνικά και με πέντε σερί (!) γκέιμ έκανε το 4-6 και το 0-1 στα σετ.

Η Τατιάνα Μαρία δεν έχασε την ψυχολογία της από την τρελή εξέλιξη του πρώτου σετ και πήρε το επόμενο με 6-3 αλλά ως εκεί. Η Σάκκαρη δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο, δεν έχασε ούτε γκέιμ στο τρίτο σετ (0-6) και βρίσκεται στην επόμενη φάση για έκτη σερί χρονιά.

ΤΑ ΣΕΤ: 4-6, 6-3, 0-6

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς