16.6 C
Athens

Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία 0-2: Κατέρρευσε στο δεύτερο σετ και αποκλείστηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε από τη Γερμανίδα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στον 4ο γύρο του Wimbledon - Κομβικό το δεύτερο σετ όπου η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-1 στα γκέιμ αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει στα σετ

Δεν κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην καριέρα της μια πρόκριση στον 4ο γύρο του Wimbledon. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια λύγισε στον 3ο γύρο από την Τατιάνα Μαρία (νο.103 στην παγκόσμια κατάταξη) με 2-0 σετ (3-6, 5-7) και για μια ακόμα χρονιά σταματάει στη συγκεκριμένη φάση του ιστορικού και σπουδαίου τουρνουά.

Σίγουρα η Σάκκαρη έχασε μια μοναδική ευκαιρία ειδικά στο δεύτερο σετ όπου βρέθηκε να προηγείται με 4-1 απέναντι στη Γερμανίδα που αποδείχθηκε σκληρό καρύδι.

Και ήταν σκληρό καρύδι γιατί από το πρώτο σετ έδειξε μια τρομερή νοοτροπία στο γρασίδι, κρατώντας το σέρβις της για να φτάσει με υπομονή σε ένα κομβικό μπρέικ (και από ψυχολογικής άποψης) στο όγδοο γκέιμ για να κάνει το 6-3. Η Σάκκαρη μπήκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο σετ και με το μπρέικ νωρίς έδειξε πως γυρίζει υπέρ της η κατάσταση.

Έφτασε στο 4-1 παρά την πίεση που δέχθηκε αλλά εκεί η Γερμανίδα πήρε τα επόμενα γκέιμ και φρόντισε να κρατήσει το σέρβις της στο τέλος για να πανηγυρίσει εκείνη την πρόκριση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς