19.7 C
Athens

Καρφιά Κόλμαν σε Τζήλο: Όταν έρχεσαι εδώ να παίξεις, χρειάζεσαι έναν καλό διαιτητή και σήμερα δεν υπήρχε

Ο Κρις Κόλμαν άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Θανάση Τζήλου, τονίζοντας πως απόψε στην Τούμπα δεν υπήρχε ένας καλός διαιτητής

Ο ΠΑΟΚ φλέρταρε έντονα με ένα (ακόμη) ιστορικό κάζο, κινδυνεύοντας σοβαρά να χάσει βαθμούς από τον Ατρόμητο των δέκα παικτών. Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με τον 22χρονο Τζοβάρα, έναν παίκτη που προέρχεται από τις ακαδημίες του Δικεφάλου του Βορρά, παίζοντας χωρίς τον Κιβρακίδη που είχε αντικρύσει νωρίτερα την κόκκινη κάρτα του Θανάση Τζήλου.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Πρώτο πέναλτι στη σεζόν δια… χειρός ενός πρώην! (vid)

Τελικά η ομάδα του Λουτσέσκου λυτρώθηκε από το buzzer beater του Νάρεϊ, ωστόσο ο Κρις Κόλμαν μόνο καλά πράγματα δεν είχε να πει για τη διαιτησία του χιλιοτραγουδισμένου Θανάση Τζήλου:

«Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Στα πρώτα 20′ δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε, ανεβήκαμε πολύ, δείξαμε τα στοιχεία που θέλουμε να δείχνουμε στο γήπεδο, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα με αυτούς τους φανταστικούς οπαδούς. Για να παίξεις εδώ χρειάζεσαι έναν καλό διαιτητή και σήμερα δεν είχαμε έναν καλό διαιτητή.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, καταφέραμε να ισοφαρίσαμε, δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να πάρει ανάσα και να νιώσει άνετα»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς