14.3 C
Athens

Φιλική ισοπαλία (2-2) με την Κηφισιά για τον ανανεωμένο Ολυμπιακό Β’

Ο ανανεωμένος με μεταγραφές αλλά και νέο αίμα Ολυμπιακός Β’ του Αριέλ Ιμπαγάσα άφησε θετικές εντυπώσεις σε ακόμη ένα φιλικό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής του προετοιμασίας με φόντο τη νέα σεζόν στη Super League 2, φέρνοντας ισοπαλία (2-2) με την επίσης καλοδουλεμένη Κηφισιά.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το απόγευμα της Τετάρτης (24/8) ο Ολυμπιακός Β’ είχε τον έλεγχο αλλά όχι και την πρέπουσα αποτελεσματικότητα στο πρώτο μέος, όπου κάποιες στιγμές αδυναμίας στην άμυνα δεν τού επέτρεψαν να πάρει τη νίκη μένοντας στο δίκαιο 2-2 με την Κηφισιά.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 διόρθωσαν τα κακώς κείμενα στην επανάληψη και με σκόρερ τον Βοϊλη που πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του έφεραν το ματς στα ίσια.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός Β’ είχε ευκαιρίες και για τρίτο γκολ για να πάρει τη νίκη, όμως στο 88′ ο Σέντρικ πλάσαρε άουτ, ενώ στο 90′ ο Μπα βγήκε τετ α τετ όμως το πλασέ του έδιωξε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο νεαρός Ιμπαγάσα, ο οποίος βρήκε τον Βοΐλη στην περιοχή, όμως η κεφαλιά του πήγε άουτ και έμεινε το 2-2 στον αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας (65′ Έξαρχος), Νίκολιτς (46′ Κεραμίδας), Κινκουέ (58′ Μπα), Αποστολόπουλος, Μαυρουδής (58′ Αλ Μασάρι), Νταμπό (30′ Ντόι) Καράκουτης (58′ Ιμπαγάσα), Κωστή, Λάιντνερ (58′ Κίτσος), Μαρίνος (46′ Σέντρικ), Αλίγιαγκιτς (46′ Βοΐλης).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς