15.6 C
Athens

«Η Ναϊμέγκεν απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για τον Ταβσάν»

Ολλανδικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Ολυμπιακό ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον 21χρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό, Ελάγις Ταβσάν, με τη Ναϊμέγκεν πάντως να απορρίπτει τη φημολογούμενη πρόταση των Ερυθρολεύκων

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ψάξιμο για την περεταίρω ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής και μετά την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε βρίσκεται κοντά στον διεθνή Κορεάτη φορ, Χουάνγκ Ουί-Τζο.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μένουν εκεί και αναζητούν έναν ακόμη εξτρέμ που θα τους ανεβάσει επίπεδο δίνοντας περισσότερες επιλογές στα χέρια του Κάρλος Κορμπεράν.

Σύμφωνα με σημερινό (23/8) δημοσίευμα από την Ολλανδία, οι Πειραιώτες ψάχτηκαν και μάλιστα, όπως γράφουν οι Ολλανδοί, κατέθεσαν κι επίσημη πρόταση για την αγορά του 21χρονου Ολλανδού ακραίου επιθετικού, Ελάγις Ταβσάν, ωστόσο η ολλανδική ομάδα απέρριψε το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη στην Ελλάδα αξιώνοντας μία καλύτερη -οικονομικά- προσφορά.

Ο νεαρός Ταβσάν, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τη Ναϊμέγκεν, αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης και ήταν από τις αποκαλύψεις της περσινής σεζόν στην Eredivisie με απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ σε σύνολο 36 εμφανίσεων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς