20.9 C
Athens

L’ Equipe: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ Ουί-Tζο»

Σχεδόν κλεισμένος από τον Ολυμπιακό είναι ο Κορεάτης φορ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «L’ Equipe» που αναφέρει ότι ο 29χρονος άσος θα παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Νότιγχαμ στους πρωταθλητές Ελλάδας

Μία ανάσα από την απόκτηση του Κορεάτη φορ, Χουάνγκ Ουί-Tζο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σημερινό (23/8) δημοσίευμα της έγκριτης «L’ Equipe».

Οι Γάλλοι αναφέρουν πως η Μπορντό ήρθε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Χουάνγκ κι ότι ο αγγλικός σύλλογος θα τον παραχωρήσει ως δανεικό για τη φετινή σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και μάλιστα ενός ακόμη… Χουάνγκ από την Ασία.

Οι γαλλικές σειρήνες των προηγούμενων εβδομάδων επιβεβαιώνονται στο σήμερα, με τον Χουάνγκ Ουί-Τζο να βρίσκεται πλέον με το 1,5 πόδι στον Πειραιά μέσω… Αγγλίας.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ των Γάλλων, η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη τα βρήκε σε όλα με την Μπορντό για την απόκτηση του Χουάνγκ, με τον παίκτη να συμφωνεί στο να παραχωρηθεί ως δανεικός για τη σεζόν 2022-23 στον Ολυμπιακό συνεχίζοντας την καριέρα του στην ελληνική Super League.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Όπως γράφεται στη Γαλλία η συμφωνία της Νότιγχαμ με την Μπορντό έκλεισε στα 5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους, με την πρόταση του αγγλικού συλλόγου να υπερνικά τις αντίστοιχες από Μπρεστ και Ναντ στη Ligue 1.

O Xoυάνγκ που κοστολογείται στα 7 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στα γήπεδα της Γαλλίας με τους Γιρονδίνους μετρώντας στο σύνολο 98 συμμετοχές με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 29 τερμάτων και των 7 ασίστ.

Παράλληλα είναι διεθνής με την εθνική της Νότιας Κορέας και συμπαίκτης με τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, που φημολογείται πως τον έπεισε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό, έχοντας πετύχει 15 γκολ σε 45 εμφανίσεις.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς