23.2 C
Athens

«Πρώτος στόχος της Αλ Αχλί για την επίθεση ο Χασάν του Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αίγυπτο η Αλ Αχλί ενδιαφέρεται ζωηρά για την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν έχοντας ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη

Η φημολογούμενη άφιξη του Χουάνγκ Ουί-Τζο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού φέρνει τον Αχμέντ Χασάν ένα βήμα από την έξοδο από τους Ερυθρόλευκους, με τον Αιγύπτιο φορ να αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πατρίδα του ο Αιγύπτιος φορ βρίσκεται στα μεταγραφικά ραντάρ της Αλ Αχλί με την επιστροφή στην πατρίδα του να είναι πιθανή.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Αίγυπτο, η Αλ Αχλί έχει στην κορυφή της λίστας της για την γραμμή κρούσης τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος θυμίζουμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «kora11.com» αναφέρεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τις επαφές να βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Μέχρι τώρα στη σεζόν ο Χασάν μέτρησε μόλις 2 επίσημες συμμετοχές. Αμφότερες επί εποχής Κορμπεράν, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο ματς της περασμένης Πέμπτης με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ξεκίνησε βασικός κόντρα στον ΠΑΣ στην πρεμιέρα της Super League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς