22.5 C
Athens

Αποκαλυπτικός Τσιάρτας για όλους και για όλα: Τι είπε για Μελισσανίδη, Μπαλτάκο και Original 21 (vid)

Συνέντευξη κόλαφος του Βασίλη Τσιάρτα στους «Betarades»: Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε το κουμάντο του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΕΠΟ, σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την επιλογή Μπαλτάκου και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τoυς οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ

Ο Βασίλης Τσιάρτας «δίνει» κόσμο και κοσμάκη μιλώντας για το κουμάντο του Δ. Μελισσανίδη στην ΕΠΟ αλλά και τον Τάκη Μπαλτάκο

Ο παλαίμαχος άσος της Νάουσας, της ΑΕΚ και τη Σεβίλλης αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, Βασίλης Τσιάρτας, παραχώρησε συνέντευξη στους «Betarades» και σίγουρα τα λόγια του προκαλούν αντιδράσεις, απορία και «τροφή» για κουβέντα και άμεσες αλλαγές στον τρόπο λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τσιάρτας: «Με πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης να αναλάβω την εθνική Ελπίδων…» (vid)

Απ’ όπου κι αν το πιάσει, ο παλαίμαχος άσος σε κάθε του πρόταση αποκάλυπτε πράγματα και καταστάσεις που κανείς άλλος από τον χώρο του ποδοσφαίρου δεν είχε το σθένος να πει μέχρι σήμερα, ενώ στο «στόχαστρό» του βρέθηκαν τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, όσο και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος.

«Θυμάμαι πριν από 3-4 χρόνια με πήρε ο Μελισσανίδης τηλέφωνο. Μου λέει θα μπορούσες να αναλάβεις την Εθνική Ελπίδων;», ανέφερε αρχικά ο Τσιάρτας ξαφνιάζοντας τους πάντες για να ακολουθήσει μία εύλογη απορία από τον δημοσιογράφο Αριστοτέλη Σαββίδη.

«Ο κύριος Μελισσανίδης για ποιον λόγο ασχολείται με το ποιος θα είναι στην Εθνική;».

Ο Τσιάρτας συνέχισε λέγοντας: «Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν το ήθελε ο Μελισσανίδης εγώ θα ήμουν τώρα είτε στην ΑΕΚ είτε στην εθνική Ελπίδων. Μου είχε πει ότι για να με διευκολύνει θα με έβαζε στην εθνική Ελπίδων (σ.σ. μετά τις αντιδράσεις της Οriginal για το πόστο που τού είχε αρχικά δοθεί ως προπονητής στην ΑΕΚ Β’)».

Αναφορικά με τον Τάκη Μπαλτάκο ο πρωταθλητής Ευρώπης στο Euro 2004 με την εθνική ήταν εξίσου αιχμηρός και αποκαλυπτικός τονίζοντας: «Αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν τέλος πάντων δεν έχουν πρόβλημα με τον κύριο Μπαλτάκο που συνομιλούσε με τη Χρυσή Αυγή;», είπε σε έντονο ύφος σχετικά με όσους τον κατέκριναν για τις ακραίες τοποθετήσεις του κατά καιρούς στα social media.

Παράλληλα, βάλλει ανοιχτά κατά της Original 21, λόγω της περσινής ανακοίνωσης εναντίον του, με την οποία ουσιαστικά ακυρώθηκε η πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «την ανακοίνωση που έβγαλαν πέρσι, ξέρουν πολύ καλά πού να την βάλουν»!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΑΡΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Εστιάστε στα σημεία: 42:47, 1:02:20, 1:06:33

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς