25.4 C
Athens

Τσιάρτας: «Με πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης να αναλάβω την εθνική Ελπίδων…» (vid)

Ο Βασίλης Τσιάρτας αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως πριν από 3-4 χρόνια ο Δ. Μελισσανίδης ήθελε να τον... προσλάβει στην ΕΠΟ ως προπονητή της εθνικής Ελπίδων!

Ο Βασίλης Τσιάρτας αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πως πριν από 3-4 χρόνια ο Δ. Μελισσανίδης ήθελε να τον… προσλάβει στην ΕΠΟ ως προπονητή της εθνικής Ελπίδων!

Ο Βασίλης Τσιάρτας απασχόλησε για περισσότερο από μια δεκαετία τα ΜΜΕ με τις σπουδαίες αθλητικές του επιδόσεις, ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι σποραδικές εμφανίσεις του στην επικαιρότητα σχετίζονται σχεδόν αποκλειστικά με κάποιες πολιτικοκοινωνικές απόψεις που ξεφεύγουν κατά πολύ από την ορθότητα.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις πέρυσι από την Original 21, οι οποίες τελικά ματαίωσαν την πρόσληψή του στο πόστο του προπονητή της ΑΕΚ Β’.

Ο παλαίμαχος άσος της Νάουσας, της ΑΕΚ και τη Σεβίλλης αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 παραχώρησε συνέντευξη στους… περιβόητους Betarades, η οποία θα δημοσιευτεί στις 27 Αυγούστου. Σε αυτά τα λίγα που ακούγονται στο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Τσιάρτας αποκαλύπτει ότι «πριν από 3-4 χρόνια με πήρε ο Μελισσανίδης τηλέφωνο να αναλάβω την εθνική Ελπίδων».

Με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ουδέποτε είχε κάποιο πόστο στην ΕΠΟ, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μας απαντήσει κάποιος υπό ποια ιδιότητα ο ιδιοκτήτης μιας ΠΑΕ έκανε πρόταση σε προπονητή προκειμένου αυτός να αναλάβει ομοσπονδιακό πόστο…

 

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ο Γκαρντίνι καταλήγει στον Πέριν και ο Ολυμπιακός έτοιμος να κλείσει τον εκρηκτικό Καναδό

Ο Αντρέα Γκαρντίνι αποφάσισε Πέριν για τα άκρα και ο Ολυμπιακός προχωρά για την υπέρβαση με τον πολύπειρο Καναδό ακραίο, για την περίπτωση του οποίου σας είχε ενημερώσει το Athlosnews

Ο Τόμι Σχινάς πανηγυρίζει την πρόκριση του Παναθηναϊκού και εκθέτει ανεπανόρθωτα την ΕΟΚ (vid)

Ο Insider του ΑΘΛΟΥ φέρνει στο φως ένα βίντεο που δείχνει το ενεργό μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Τόμι Σχινά να πανηγυρίζει τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι και τα ερωτήματα που τίθενται στον πρόεδρο της ΕΟΚ ενόψει των τελικών της Basket League είναι αμείλικτα

Από τον Διαμαντίδη στον Λεσόρ: Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε το ρεκόρ μεγαλύτερης διαφοράς βολών σε Game 5, ξανά με θύμα τη Μακάμπι! (vids)

Ο Mythbuster γράφει για τους Μπελόσεβιτς, Μόγκουλκοτς και Ντιφαλά που υπέγραψαν ένα ιστορικό ρεκόρ στην ιστορική πρόκριση του Παναθηναϊκού σε φάιναλ φορ μετά από 12 χρόνια, η οποία έχει ανατριχιαστικές συμπτώσεις με την αμέσως προηγούμενη του 2012!