16.4 C
Athens

Πάει και για άλλη ηχηρή μεταγραφή ο Άρης, σε συζητήσεις με τον Μπρούνο Κόστα της Πόρτο!

Οι Κίτρινοι συνεχίζουν το μεταγραφικό ντεμαράζ του φετινού καλοκαιριού και μετά τον Ενκουλού βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την Πόρτο και για την απόκτηση του Μπρούνο Κόστα, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος

Ο Άρης ψάχνεται για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής και μετά το διαφαινόμενο deal με τον Νικολά Ενκουλού βρίσκεται σε προχωρημένες και επιβεβαιωμένες συζητήσεις με την Πόρτο για την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου μέσου, Μπρούνο Κόστα.

Ο Πορτογάλος μέσος που αγωνίζεται με την ίδια άνεση και στο «6» και στο «8» αποτελεί βασικό στόχο των Θεσσαλονικέων για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Χαβιέ Ματίγια και θα αναβαθμίσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής και όπως μεταφέρεται και από τα πορτογαλικά Μέσα το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και οι συζητήσεις των δύο πλευρών σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Κόστα είναι 25 ετών και αγωνίζεται στους  «Δράκους» από το ξεκίνημα της καριέρας του (με ενδιάμεση στάση τη σεζόν 2020-21 στην Πάσος Φερέιρα ως δανεικός) μετρώντας συνολικά 36 εμφανίσεις και 2 ασίστ με την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, βρέθηκε στα βασικά πλάνα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ το περασμένο Σάββατο αγωνιζόμενος για 72 λεπτά.

Στον Άρη, για αρχή, εξετάζεται κυρίως το σενάριο δανεισμού του παίκτη, καθώς αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την πορτογαλική ομάδα και η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, σίγουρα ο 25χρονος χαφ αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή για την ομάδα του Μπούργος, που βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της 10ης καλοκαιρινής μεταγραφής της.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς