19 C
Athens

Τσιτσιπάς: Με βοήθησαν τα λάθη του Μεντβέντεφ, χαρούμενος για τον τρόπο που πάλεψα μέχρι το τέλος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του Ντανίιλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά του Σινσινάτι και το βράδυ της Κυριακής (21/8, 23:30) θα διεκδικήσει τον 10ο Masters τίτλο της καριέρας του απέναντι στον Μπόρνα Τσόριτς.

Μεντβέντεφ – Τσιτσιπάς 1-2: Μαγική εμφάνιση του Στέφανου και μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Σινσινάτι

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε με συνέπεια, καθαρό μυαλό, απέφυγε τα λάθη και σύμφωνα με τον ίδιο εκμεταλλεύτηκε εκεί που έπρεπε αυτά του αντιπάλου για να πανηγυρίσει μία πανάξια πρόκριση στο φινάλε, για την οποία όπως είπε είναι πολύ χαρούμενος.

«Ήξερα ότι είχα δύσκολη αποστολή μπροστά μου, ειδικά στο τρίτο σετ. Μετά από το μεγάλο προβάδισμα του Ντανίλ στο δεύτερο σετ, βρήκα τρόπο να ξαναμπώ στο σετ. Παρότι ήταν αργά αυτό άλλαξε τη ψυχολογία μου και τη ροή του αγώνα.

Στο τρίτο σετ ήταν θέμα φυσικής κατάστασης και ήμουν στο 100%. Τα έδωσα όλα. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που πάλεψα στα τελευταία γκέιμ και έκανα το μπρέικ έστω κι αν βοήθησαν τα διπλά λάθη του Ντανίλ. Είμαι και ανακουφισμένος που έκλεισα τον αγώνα με ωραίο τρόπο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Στέφανου μετά τον αγώνα και την πρόκρισή του.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς