16.6 C
Athens

Τότεναμ – Γουλβς 1-0: Ο ρέκορντμαν Κέιν έσπασε το τείχος του Σα και έδωσε ξανά τη λύση (vid)

Με τον Χάρι Κέιν να γράφει ιστορία και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Premier League από αυτούς που έχουν αγωνιστεί μόνο σε μία ομάδα, η Τότεναμ έκαμψε την αντίσταση του… Ζοσέ Σα που έμεινε να παλεύει μόνος του με τα θηρία

Με σκόρερ και λυτρωτή για άλλη μια φορά τον Χάρι Κέιν η Τότεναμ συνέχισε με νίκη την αήττητη -μέχρι τώρα- πορεία της στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Premier League, επικρατώντας με 1-0 της «νωθρής» Γουλβς.

Παράλληλα, ο τρομερός επιθετικός της Τότεναμ άφησε πίσω του τον Σέρχιο Αγουέρο, από τον οποίο πήρε  τον τίτλο του παίκτη με τα περισσότερα τέρματα με μία μόνο ομάδα στην ιστορία της Premier League. Πλέον ο Άγγλος φορ μετράει 185 γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ ξεπερνώντας τα 184 του Αργεντινού με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τα Σπιρούνια είδαν τον εξαιρετικό Ζοσέ Σα να στήνει τείχος προστασίας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βρήκαν τη λύση ξανά από αέρος και με τον Κέιν να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πρόσθεσαν άλλους 3 βαθμούς στο σακούλι τους, αποδεικνύοντας ότι φέτος είναι για μεγάλα πράγματα!

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΕΪΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ

Στην αντίπερα όχθη η «πορτογαλική» Γουλβς απογοήτευσε ξανά με την απόδοσή της και πλέον μετά τις πρώτες 3 στροφές στο πρωτάθλημα μένει με μόλις 1 βαθμό και μοναδικούς διασωθέντες από την κακή εικόνα της τους πρώην «ερυθρόλευκους» Ποντένσε και Σα.

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό από την αρχή και τους Σπερς σε ρόλο κυριαρχίας, ωστόσο μία η κακή εκτέλεση του Σον και μία η τρομερή επέμβαση του Σα σε πλασέ του Κέιν διατήρησε το «μηδέν» μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Κόντε ανέβασε ακόμη περισσότερο τις γραμμές της, πίεσε κυρίως από τις πτέρυγες και με ιδιαίτερα δραστήριους τους Σον, Ριτσάρλισον και Κέιν κατάφερε τελικά από αέρος να «σπάσει» το τείχος του άλλοτε τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, με τον Άγγλο στράικερ να γράφει ιστορία στέλνοντας προσωρινά την ομάδα του στην κορυφή της κατάταξης.

Στον αντίποδα η Γουλβς του Λάζε έμεινε «κολλημένη» στην 16η θέση και δείχνει ότι αν δεν σοβαρευτεί άμεσα βελτιώνοντας την εικόνα της, μπορεί να κινδυνέψει μέχρι και για την παραμονή της στην κατηγορία.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Κουλουσέβσκι (86′ Μπισούμα), Σον (76′ Ρισάρλισον), Πέρισιτς (76′ Σεσενιόν), Κέιν.

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κάστρο, Κόλινς, Κίλμαν, Νούρι (71′ Νέλσον Σεμέδο), Μουτίνιο (58′ Ντέντονκερ), Νέβες, Νούνιες, Ποντένσε (59′ Χιμένες), Νέτο (71′ Αντάμα Τραορέ), Γκέντες (81′ Χουάνγκ Χι – Τσαν).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (20/8)

Τότεναμ – Γουλβς 1-0 (64′ Κέιν)

Έβερτον – Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)

Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα (17:00)

Λέστερ – Σαουθάμπτον (17:00)

Φούλαμ – Μπρέντφορντ (17:00)

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή (21/8)

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον (16:00)

Λιντς – Τσέλσι (16:00)

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δευτέρα (22/8)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (22:00)

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς