20.6 C
Athens

Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης η τρομερή Ντρισμπιώτη, κατέκτησε το χρυσό και στα 20χλμ. βάδην!

Η ανεπανάληπτη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου που κατακτά δυο χρυσά στο βάδην στην ίδια διοργάνωση

Είναι συγκλονιστική, ασταμάτητη και ψυχάρα!

Η τρομερή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μάς έκανε ξανά περήφανους και στα 38 της πανηγύρισε δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου μέσα σε 5 ημέρες, αυτή τη φορά στα 20χλμ. βάδην, όντας στην καλύτερη περίοδο της καριέρας αλλά και της ζωής της!

Μόλις 4 ημέρες μετά το πρώτο χρυσό στα 35χλμ. βάδην η αγαπημένη Αντιγόνη της Ελλάδας ανέβηκε ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου κάνοντας υπερήφανη όλη τη χώρα αλλά και αποδεικνύοντας ξανά ότι η ηλικία δεν μπορεί να σε απομακρύνει από τα όνειρά σου.

Νταμπλ από τα λίγα για την εξαιρετική Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, με ψυχικά αποθέματα 20χρονης και καρδιά πρωταθλήτριας. Μία πρωταθλήτρια που συγκινεί με τις προσπάθειές της και διανύει φέτος την πιο ονειρική σεζόν της τεράστιας καριέρας της!

Mάλιστα το επίτευγμά της είναι τόσο μυθικό όσο και ιστορικό, καθότι είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια στα χρονικά με δύο χρυσά μετάλλια στο ίδιο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ντρισμπιώτη πανηγύρισε την ιστορική της επίδοση στα 35χλμ βάδην με τον ύμνο του Ολυμπιακού! (vid)

Ραντεβού με την ιστορία για την άπιαστη Ντρισμπιώτη, που μετά το πρώτο χρυσό της στο Μόναχο το είχε γιορτάσει με τους ύμνους της Ελλάδας και του Ολυμπιακού!

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Πολωνή Καταρζίνα Ζιέμπλο με +0.17΄΄ από την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και το χάλκινο η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε με +0.22 από την Ελληνίδα υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης

Στον αγώνα, έλαβε μέρος και η Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία κατετάγη 12η.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς