18.6 C
Athens

Η Ντρισμπιώτη πανηγύρισε την ιστορική της επίδοση στα 35χλμ βάδην με τον ύμνο του Ολυμπιακού! (vid)

Οι πανηγυρισμοί για την τεράστια επιτυχία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου συνεχίστηκαν στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής, όπου ο σύζυγός της έπαιξε στο πιάνο τον εθνικό ύμνο της χώρας μας αλλά κι αυτόν του Ολυμπιακού

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανήκει από χθες στο πάνθεον των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών στίβου, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα που τερματίζει στην 4η θέση στα 35χλμ βάδην σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, φτάνοντας μία ανάσα από τα μετάλλια.

Η 38χρονη πρωταθλήτρια τερμάτισε στην τέταρτη θέση σε 2.41.58, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ (κατέρριψε το δικό της 2:47.48) και «άγγιξε» το τέλειο στην κούρσα της ζωής της.

Όπως είναι λογικό αποθεώθηκε από τα μέλη της ελληνικής αποστολή που βρίσκονται ακόμα στο Όρεγκον, αλλά και από τον σύζυγό της που έκανε το μακρινό ταξίδι από την Ελλάδα για να βρίσκεται στο πλάι της.

Στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής, μάλιστα, αυτή η επιτυχία πανηγυρίστηκε μετά μουσικής, με τον σπουδαίο προπονητή της Ελληνίδας αθλήτριας Ναπολέων Κεφαλόπουλο να ζητά από τον σύζυγό της να παίξει στο πιάνο τόσο τον εθνικό ύμνο της χώρας μας όσο κι αυτόν του Ολυμπιακού, αφιερώνοντάς τον στον αδερφό του.

Δείτε το σχετικό video:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς