24 C
Athens

Όρεγκον 2022: Σπουδαία Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην, τερμάτισε 4η με ιστορική επίδοση και πανελλήνιο ρεκόρ!

Η 38χρονη αθλήτρια τερμάτισε στην τέταρτη θέση σε 2.41.58, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση Ελληνίδας στην ιστορία του αγωνίσματος

«Μία ανάσα» από το βάθρο βρέθηκε η εκπληκτική Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35χλμ βάδην του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Όρεγκον.

Η 38χρονη αθλήτρια τερμάτισε στην τέταρτη θέση σε 2.41.58, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ (κατέρριψε το δικό της 2:47.48) και την καλύτερη επίδοση Ελληνίδας στην ιστορία του αγωνίσματος!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη χαρά μου. Ήταν πολύ ωραία κούρσα. Στο τελευταίο πεντάρι ανέβασα ρυθμό για να βρω τις θέσεις που ήθελα. Ήξερα ότι μπορούσα να κάνω τέτοια κούρσα, αλλά όχι τόσο γρήγορη. Ήταν η πιο γρήγορη κούρσα της καριέρας μου, μία από τις αγαπημένες κούρσες μου», ανέφερε μετά τον τερματισμό της η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου.

Κατάθεση ψυχής από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του πολυπόθητου μεταλλίου, αλλά κερδίζει πανάξια τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων μας μετά από μία συγκλονιστική και άκρως συγκινητική προσπάθεια στους δρόμους της Αμερικής.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Κίμπερλι Γκαρσία Λεόν από το Περού, το αργυρό μετάλλιο κατέλαβε η Πολωνή Καραζίνα Ζτζιένμπλο, η οποία προπορευόταν μαζί με την Γκαρσία Λεόν για μεγάλο διάστημα και τρίτη ήταν η Κινέζα Σίτζε Τσιεγιάνγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς