18.3 C
Athens

Χουάνγκ: Ένιωσα ένα σφίξιμο, μπορούσα να συνεχίσω αλλά όχι στο 100%

Ο νέος... απροσδόκητος ήρωας του Ολυμπιακού ήταν καθησυχαστικός μετά το τέλος του ματς, εξηγώντας πως θα μπορούσε να συνεχίσει αλλά προτίμησε να ζητήσει αλλαγή γιατί δεν θα έπαιζε στο 100%

Ο νέος… απροσδόκητος ήρωας του Ολυμπιακού ήταν καθησυχαστικός μετά το τέλος του ματς, εξηγώντας πως θα μπορούσε να συνεχίσει αλλά προτίμησε να ζητήσει αλλαγή γιατί δεν θα έπαιζε στο 100%

Καθησυχαστικός αναφορικά με τη φάση του 65ου λεπτού όπου ζήτησε αλλαγή, εμφανίστηκε ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης μέσος που ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξήγησε πως ένιωσε ένα σφίξιμο και δεν έχει τραυματιστεί.

 

Μάλιστα, τόνισε πως μπορούσε να συνεχίσει να παίζει αλλά όχι στο 100%, ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως ακόμα δεν έχει φτάσει στο τοπ επίπεδο προσαρμογής του στα ερυθρόλευκα και πως θα δώσει περισσότερα από όσα έδειξε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να παίξω με τους νέους μου συμπαίκτες μου. Είμαι περήφανος που βοήθησα. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, ας συνεχίσουμε. Να νικήσουμε στο γήπεδο μπροστά στους οπαδούς μας, με περισσότερο παιχνίδι».

Για την προσαρμογή του: «Όχι ακόμη, όχι 100%. Γι’ αυτό προσπαθώ περισσότερο να προσαρμοστώ με την τακτική, τον νέο προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Όπως είπα όταν ήρθα εδώ, όσο περισσότερο παίξω, τόσο περισσότερο θα με αγαπούν. Θέλω να γίνω σημαντικός για την ομάδα. Δεν είμαι εδώ για εμένα, αλλά για να βοηθήσω».

Για την αναγκαστική αλλαγή του: «Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Ένιωσα ένα σφίξιμο. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω. Μπορούσα να παίξω περισσότερο, αλλά αν δεν είμαι στο 100% δεν θα είμαι χρήσιμος. Έτσι, είναι καλύτερα να έπαιζε ένας που είναι καλύτερα από εμένα. Δεν είναι τραυματισμός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς