24 C
Athens

Κατέκτησε και ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο ο απίθανος Χρήστου!

🏊‍♂️🥇🥈Ο εκπληκτικός Απόστολος Χρήστου έφτασε 3 εκατοστά μακριά από το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, κατακτώντας τελικά το αργυρό στα 100μ. ύπτιο

Ο εκπληκτικός Απόστολος Χρήστου έφτασε 3 εκατοστά μακριά από το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, κατακτώντας τελικά το αργυρό στα 100μ. ύπτιο.

Ο Απόστολος Χρήστου ανέβηκε ξανά στο βάθρο μέσα σε λίγες μέρες! Ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού στα 50μ. ύπτιο.

 

Ο Χρήστου έκανε χρόνο 52.24 και ήταν εντυπωσιακός χάνοντας ουσιαστικά το χρυσό για 0.3″ από τον Ιταλό παγκόσμιο πρωταθλητή Τόμας Τσέκον που έκανε χρόνο 52.21. Μια πραγματικά μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Γιοάν Εντογέ με 52.94 ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πάνω από 53″.

 

Ο 26χρονος σπουδαίος Έλληνας αθλητής βρίσκεται σε τρομακτικά ανοδική πορεία και δεν σταματά να το επιβεβαιώνει, με τον κολυμβητή του Ολυμπιακού να ολοκληρώνει την παρουσία του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης με απολογισμό δύο μεταλλίων, ενός χρυσού και ενός ασημένιου στο ύπτιο!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς