26.1 C
Athens

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός αγγίζει τις 20.000 κάρτες φιλάθλου και έχει ξεπεράσει τα 16.000 μέλη

Ο Απόστολος Χρήστου πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50μ. ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου και είναι ένας από τους αθλητές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που κατακτούν την κορυφή.

Τα ομαδικά τμήματα των Ερυθρολεύκων (βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών, χάντμπολ Ανδρών) έχουν ενισχυθεί σημαντικά με στόχο την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και ήδη μεγάλη μερίδα του κόσμου του συλλόγου έχει δείξει τη στήριξή της.

Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από τις 20.000 κάρτες φιλάθλου ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν ξεπεράσει τις 16.000. Με κάθε αγορά διαρκείας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, ο Ερασιτέχνης δυναμώνει περισσότερο ενώ με αυτούς τους ρυθμούς είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις εποχές προ-κορωνοϊού και θα παραμείνει ισχυρός.

Θυμηθείτε από τους τρόπους εγγραφής:

 Aπό το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων που βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 17, μπροστά από το μνημείο των θυμάτων της ΘΥΡΑΣ 7), καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

 Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς