21.4 C
Athens

Record: «Η Μπέρνλι, η Βαγιαδολίδ και ο Έλληνας γίγαντας Ολυμπιακός στη μάχη για Καμπράλ»

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει στα μεταγραφικά ραντάρ του τον 24χρονο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, για τον οποίο έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον τόσο η Μπέρνλι όσο και η Ρεάλ Βαγιαδολίδ

Οι Πορτογάλοι επιμένουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος πάντως πολιορκείται την ίδια ώρα από Μπέρνλι και Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει στα βασικά της μελήματα την πώληση του 24χρονου εξτρέμ ο οποίος είχε συνδεθεί και παλαιότερα με τους Ερυθρολεύκους, που δεν αποκλείουν την απόκτηση ενός ακόμη ακραίου επιθετικού μετά τον Κόνραντ Ντε λα Φουέντε.

Σύμφωνα με την έγκυρη «Record» τρεις ομάδες βρίσκονται τη δεδομένη χρονική περίοδο στο… κυνήγι της υπογραφής του Καμπράλ, ο οποίος κοστολογείται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ αλλά η Σπόρτινγκ αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενου νέου δανεισμού του για να απαλλαγεί από το βαρύ του συμβόλαιο.

Η Μπέρνλι έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτησή του με φόντο τη νέα σεζόν στην Championship, ωστόσο σύμφωνα με τη Record έχει υψηλό ανταγωνισμό από την ισπανική Ρεάλ Βαγιαδολίδ και τον «Έλληνα γίγαντα Ολυμπιακό», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς