24.6 C
Athens

Ο Σκάρπα προανήγγειλε τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ: «Όνειρο μου η Premier League, ήταν η τελευταία μου ευκαιρία»

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός χαρακτήρισε ως «όνειρο καριέρας» την Premier League, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ενόψει του ερχόμενου Ιανουαρίου

Ο Γκουστάβο Σκάρπα θα συνεχίσει από τον Ιανουάριο του 2023 στην Αγγλία με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λέει ο ίδιος.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σε πρόσφατες δηλώσεις του σε μέσο της Βραζιλίας τόνισε πως είναι όνειρό του να αγωνιστεί στην Premier League και στην ηλικία των 28 ετών που βρίσκεται ήταν η τελευταία ευκαιρία να το πραγματοποιήσει φεύγοντας για πρώτη φορά από τη Βραζιλία.

Ο Σκάρπα, που έχει συνδεθεί μεταγραφικά και με τον Ολυμπιακό, έχει έρθει σε συμφωνία με την αγγλική ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου θα την ενισχύσει από τον ερχόμενο Γενάρη, βιώνοντας στην καλύτερη -ποδοσφαιρικά- ηλικία το όνειρο της Premier League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι το όνειρο μου πάντα ήταν να παίξω στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην Αγγλία. Ομολογώ ότι άρχισα να το βρίσκω απίθανο βλέποντας τα χρόνια να περνούν. Όταν όμως μου δόθηκε η ευκαιρία, στα 28 μου, ήταν σουρεαλιστικό. Η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω στην Premier League» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός.

«Η εμπειρία του να ζεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα ήταν κάτι που πάντα ήθελα. Θα μπορούσα να το κάνω ακόμη και αφού σταματούσα το ποδόσφαιρο, αλλά ήθελα να έχω την επαγγελματική εμπειρία. Ήθελα να γίνω ο γκρίνγκο, να εγκατασταθώ σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος» πρόσθεσε ο Σκάρπα και συνέχισε.

«Βιώνω την καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου και από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Αμπέλ Φερέιρα έχω εξελιχθεί. Είναι δύσκολο να εγκαταλείψω την Παλμέιρας και κάτι τόσο μεγάλο που χτίσαμε με το κλαμπ, αλλά είναι η τελευταία μου ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αγγλία.

Με τον ίδιο τρόπο που ονειρευόμουν την Premier League, συνεχίζω να ονειρεύομαι και την συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα. Η αγορά εκεί ανοίγει περισσότερες πόρτες για το Σελεσάο. Όποιος παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο ξέρει ότι του ανοίγουν οι πόρτες για την εθνική ομάδα και για άλλους συλλόγους. Νομίζω ότι αξίζει να ονειρευτεί κανείς μέχρι το τέλος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς