17.8 C
Athens

Διάσημος Βραζιλιάνος δημοσιογράφος «στέλνει» τον Σκάρπα στη Νότιγχαμ!

Το… σίριαλ της μεταγραφής του Γκουστάβο Σκάρπα συνεχίζεται κανονικά με τους Βραζιλιάνους ήδη να θεωρούν πως ο 28χρονος αποχωρεί από την Παλμέιρας ως ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Μπέντζαμιν Μπακ με τους 1.200.000 ακολούθους, το απόγευμα της Κυριακής (10/7) υποστήριξε με video πως ο Σκάρπα συμφώνησε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα επόμενα 3,5 χρόνια και θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026 με τους Κόκκινους χωρίς να αναφέρει το όνομα του Ολυμπιακού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα της Νότιγχαμ Φόρεστ – όπως και εκείνο της Γαλατάσαραϊ – που ακούγεται έντονα για τον μεσοεπιθετικό της Παλμέιρας αφού εδώ και καιρό οι Βραζιλιάνοι έκαναν λόγο για ενδιαφέρον των δύο ομάδων (εκτός από αυτό του Ολυμπιακού).

Θυμίζουμε πως το μανατζερικό γραφείο του Σκάρπα ανήρτησε φωτογραφία με ελληνική σημαία πριν από μερικές ώρες βάζοντας… φωτιά στα σενάρια για το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού που βρίσκεται στο ερυθρόλευκο στόχαστρο και που είναι γνωστό πως πολιορκείται στενά από τους πρωταθλητές Ελλάδας εδώ και καιρό.

Ολυμπιακός: Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Σκάρπα «στέλνει» τον Βραζιλιάνο στην Ελλάδα (pic)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς