16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Ντε λα Φουέντε

Στην Αθήνα βρίσκεται ήδη ο Κόνραντ Ντε λα Φουέντε προκειμένου να υπογράψει στους Πειραιώτες και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, που όπως φαίνεται θα τον υπολογίζει για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Κόνραντ Ντε λα Φουέντε προκειμένου να ολοκληρώσει το deal του δανεισμού του στον Ολυμπιακό από τη Μαρσέιγ.

Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και μέσα στην ημέρα (12/8) αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, που θα αφορά μονοετή δανεισμό από την ομάδα της Μασσαλίας με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος όπως φαίνεται θα τον υπολογίζει για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα πλαίσια των playoffs του Europa League, μετά την επεισοδιακή χθεσινή πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας στα πέναλτι.

Η Μαρσέιγ απέκτησε τον Ντε Λα Φουέντε από την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι αντί 3.000.000 ευρώ και ο Αμερικανός – που αντιμετώπισε και τραυματισμό – κατέγραψε 22 συμμετοχές με απολογισμό τριών ασίστ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς