19.9 C
Athens

Γιοβάνοβιτς: Η αλλαγή σχηματισμού δεν ωφέλησε, δεν ήμασταν επικίνδυνοι μετά το 1-0

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τη Σλάβια Πράγας και αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην COSMOTE TV μετά την αναμέτρηση έκανε λόγο για πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα αλλά και για ικανοποιητική εικόνα της ομάδας του για μία ώρα αγώνα αφού στη συνέχεια όπως παραδέχθηκε, οι αλλαγές δεν βοήθησαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Θα έλεγα ότι για μία ώρα ήμασταν καλοί. Είχαμε να κάνουμε με μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες. Νομίζω ότι είχαμε καλές φάσεις κάναμε καλή προσπάθεια. Νομίζω ότι μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε. Θεωρώ ότι ο ρυθμός που υπήρχε στο ματς μέχρι το 60 ήταν αρκετά ψηλός γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν δύσκολο να τον ακολουθήσουν.

Η αλλαγή του σχηματισμού δεν μας ωφέλησε. Γιατί αυτό αυτό έδωσε έναυσμα στην ομάδα μου να παίξουμε με βαθιές μπαλιές που εμείς δεν το κάναμε ποτέ. Η είσοδος του Ιωαννίδη μαζί με τον Σπόραρ δεν μας ωφέλησε γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο στιλ μας και έτσι χάθηκαν τα τελευταία είκοσι λεπτά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Αυτό που έζησα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ο κόσμος είχε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μετά το 1-0 και ήμασταν πιο ψύχραιμοι στον αγωνιστικό χώρο για να μην μεταφέρουμε το παιχνίδι κατά αυτό τον τρόπο όπως κάναμε εμείς ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Ο τρόπος παιχνιδιού στα τελευταία είκοσι λεπτά οδήγησε τους παίκτες μου σε λάθος συμπεράσματα. Αντί να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας κάναμε μεγάλες μεταβιβάσεις. Ανοίξαμε τις γραμμές μας. Για αυτό το λόγο δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι μετα το 1-0».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς