18.9 C
Athens

Αντσελότι: Δεν υπάρχει αμφιβολία, ο Μπενζεμά πηγαίνει κατευθείαν για τη Χρυσή Μπάλα

Η Ρεάλ, η «Βασίλισσα» των τροπαίων, πανηγύρισε ένα ακόμη το βράδυ της Τετάρτης (10/8) αυτή τη φορά κόντρα στην Άιντραχτ για να προσθέσει στην ασύγκριτη τροπαιοθήκη της το 5ο Σούπερ Καπ Ευρώπης, μετά την κατάκτηση του Champions League τον περασμένο Μάιο.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε επίδειξη δύναμης με… επιείκεια απέναντι στους Γερμανούς και με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Καρίμ Μπενζεμά σήκωσε την πρώτη κούπα της νέας σεζόν, ξεκινώντας τη χρονιά από εκεί που τη σταμάτησε πέρυσι.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ιταλός τεχνικός των «μερέγνκες» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του και απένειμε από τώρα τη Χρυσή Μπάλα στον Γάλλο στράικερ των ρεκόρ.

 

«Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ήταν συγκεντρωμένοι στο δικό τους μισό του γηπέδου, αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε και στην συνέχεια είχαμε τον έλεγχο», επεσήμανε ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

«Στην αρχή της σεζόν, δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι η ομάδα θα είναι στο 100%, αλλά νικήσαμε και αρχίσαμε καλά την σεζόν. Υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτή η καλή ατμόσφαιρα, μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερο παιχνίδι. Και η νίκη, δίνει κίνητρο στους παίκτες. Ο Μπενζεμά, είναι πολύ σημαντικός παίκτης, ένας ηγέτης. Σκόραρε πολλά γκολ, τελείωσε καλά την σεζόν και τώρα πηγαίνει κατευθείαν για την Χρυσή Μπάλα. Υπάρχει ακόμη αμφιβολία; Εγώ δεν αμφιβάλω καθόλου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς