21.1 C
Athens

«Ολοκληρώνει τη συμφωνία με την Αλ Σαμπάμπ ο Μίνα»

Στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της νεόπλουτης Αλ Σαμπάμπ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάντι Μίνα, βάζοντας οριστικό τέλος στο σενάριο μετακόμισής του στην Ελλάδα για τον Άρη που ενδιαφέρθηκε ζωηρά για την περίπτωσή του.

Όπως είχατε διαβάσει στον ΑΘΛΟ από τον Ιούλιο, ο Ισπανός επιθετικός περίμενε την αθώωσή του στο δικαστήριο για την γνωστή υπόθεσης της κατηγορίας για σεξουαλική κακοποίηση που τον βαραίνει και τον έχει θέσει εκτός ομάδας στη Θέλτα, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα για το μέλλον του, ωστόσο αυτή μάλλον θα αργήσει να εκδοθεί, γεγονός που τον κάνει να σκεφτεί διαφορετικά την αρκετά καλή πρόταση των Σαουδάραβων.

Ο Άρης πάλεψε για να αποσπάσει το «ναι» του 26χρονου στράικερ σε όλο αυτό το διάστημα αλλά η αρνητική στάση του παίκτη στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα έκανε πολύ δύσκολο το έργο των Κιτρίνων που πλέον στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις σέντερ φορ για να πλαισιώνουν τον Γκρέι.

Ισπανικό ρεπορτάζ της «farodevigo» υποστηρίζει πως ο Μίνα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αλ Σαμπάμπ που τού προσφέρει συμβόλαιο 2 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς