12 C
Athens

Άρης: Η αισιοδοξία του Μίνα και το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του

Ο Άρης πάλεψε κι εξακολουθεί να προσπαθεί για το «μπαμ» του καλοκαιριού με τον Σάντι Μίνα, ωστόσο από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει στο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για την δικαστική περιπέτεια που τον βαραίνει

Ο Άρης πάλεψε κι εξακολουθεί να προσπαθεί για το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Σάντι Μίνα, ωστόσο η πρόθεση του παίκτη είναι ξεκάθαρη: θέλει να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με σύμμαχο την έφεση που έχει καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης για την γνωστή υπόθεση με τη σεξουαλική κακοποίηση νεαρής γυναίκας πίσω στο 2017.

Ο 26χρονος Ισπανός στράικερ αισιοδοξεί ότι θα δικαιωθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση που έκανε τη Θέλτα να τον θέσει εκτός ομάδας από τον περασμένο Απρίλιο και πάνω σε αυτή την εξέλιξη (η απόφαση αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουλίου) θα «χτίσει» το ποδοσφαιρικό του μέλλον που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον βρει εκτός του Βίγκο.

Άρης: Απομακρύνεται του Μίνα σύμφωνα με τους Ισπανούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΘΛΟΥ από την Ισπανία η ομάδα του Βίγκο έχει αποδεχθεί κάθε πρόταση που έφτασε στα χέρια της για τον παίκτη -συμπεριλαμβανομένης κι αυτής του Άρη- και πλέον τα πάντα κρίνονται από τα «θέλω» του παίκτη, που όπως μεταφέρεται επίσης από την Ισπανία και πηγές κοντά στο περιβάλλον του Μίνα παραμένουν υψηλά τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα ο Σάντι Μίνα φέρεται να έχει απορρίψει ήδη τόσο την αρχική πρόταση του Άρη, όσο και δύο ακόμη ομάδων από τα ΗΑΕ καθώς δεν ικανοποιήθηκαν οι δύο παραπάνω απαράβατοι παράγοντες για το μέλλον του. Δεν τον «κέρδισε» η ποιότητα των πρωταθλημάτων σε Ελλάδα και Εμιράτα ενώ και οι οικονομικές του απαιτήσεις παραμένουν σε επίπεδα Θέλτα, όπου αξίωνε συμβόλαιο 1,5 εκατομμυρίου.

Εν κατακλείδι, οι «δαίμονες» του παρελθόντος δε λένε να αφήσουν ακόμη ήσυχο τον 26χρονο στράικερ ο οποίος πάντως δείχνει να έχει την υπομονή να τους αντιμετωπίσει υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και πιστεύοντας πως μπορεί να φτιάξει ξανά από την αρχή την καριέρα του σε ένα από τα top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Πάντως, στο σενάριο που δεν επαληθευτεί η αισιοδοξία του η λύση της Κίνας και του MLS βρίσκεται ψηλότερα από τις υπόλοιπες που έχουν προκύψει (μαζί με του Άρη) στη λίστα του, καθώς βρίσκεται σε ηλικία που μπορεί να διεκδικήσει ακόμη ένα υψηλό συμβόλαιο, ακόμα και με τις υπάρχουσες συνθήκες.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς