24.6 C
Athens

Ο «Πίπης» έρχεται για να ολοκληρώσει το «έργο» Αλαφούζου

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει για τον Πιεμπονγκσάντ που ήταν άφαντος επί πέντε μήνες και εμφανίστηκε τώρα που ξεκίνησε η σεζόν...

«Πρώτη» για τον Παναθηναϊκό σήμερα το απόγευμα (19.15) στο Ολυμπιακό στάδιο κόντρα στη Λαμία, «πρώτη» και για τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος αναμένεται να… ντεμπουτάρει στις εξέδρες της «πράσινης» έδρας ως το επόμενο αφεντικό της ΠΑΕ.
Παρά το γεγονός ότι ο Ταϋλανδός συνοδεύεται από ένα βαρύ βιογραφικό με σημαντικές συμφωνίες και έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα, η αλήθεια είναι ότι έχει εξελιχθεί σαν τον… βοσκό του Αισώπου.

Ο Π.Π. ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό εδώ και πέντε μήνες, αλλά κάθε φορά που ήταν να εμφανιστεί και αν δώσει την ώθηση προς τα πάνω, ως εκ θαύματος ήταν άφαντος.
Έτσι δημιουργήθηκαν μια σειρά παράδοξα, καθώς για πρώτη φορά είδαμε επενδυτή να είναι αδιάφορος για την ενίσχυση και την πορεία της ομάδας!
Το θέμα είναι τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια, διότι συμπαθάτε με, η προοπτική να επιστρέψουμε στην κανονικότητα φαντάζει χλωμή. Όχι γιατί δεν μπορούν, αλλά προφανώς γιατί δεν θέλουν.

Πολύ φοβάμαι ότι αυτά που θα ζήσουμε με Π.Π., Ρέστη και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους, ωχριούν μπροστά στην λαίλαπα Αλαφούζου!
Εάν ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος δημιούργησε μια φούσκα, οι νέοι «επενδυτές» έρχονται για να μάς αποτελειώσουν…

Θα μου πει κανείς, γιατί τέτοια απαισιοδοξία; Γιατί να μην τους δώσουμε μια ευκαιρία να αποδείξουν τις προθέσεις τους;
Καταρχάς επαναλαμβάνω κάτι που έχω γράψει πολλές φορές. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί ανεξάρτητα τι γράφουν τα ΜΜΕ ή τι λέει ο κόσμος.
Πλέον έχουμε αντιληφθεί ότι όλοι «εμείς», είμαστε… μυρμήγκια μπροστά σε αυτούς τους «γίγαντες». Και μην πει κανείς ότι ειρωνεύομαι, το εννοώ.
Το είδαμε ξεκάθαρα επί πολυμετοχικότητας από την αρχή (συλλαλητήριο) μέχρι το τέλος (διάλυση).
Έτσι θα δούμε τι θέλουν να κάνουν, ανεξάρτητα από το κλίμα δυσπιστίας που υπάρχει. Άλλωστε στο χέρι τους είναι να αποδείξουν το αντίθετο.

Σε ότι αφορά τις προθέσεις τους, συμπαθάτε με αλλά φάνηκαν επί πέντε μήνες. Άφησαν την ομάδα χωρίς βασικό σέντερ φορ. Άφησαν την ομάδα χωρίς σημαντική μεταγραφική ενίσχυση. Άφησαν την ομάδα να πάει στο ΟΑΚΑ, πετώντας το όπλο της Λεωφόρου. Άφησαν την ομάδα χωρίς δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες της περσινής σεζόν (Λουντ, Λουτσιάνο).
Και πάνω απ’ όλα άφησαν την ομάδα στα χέρια του Αλαφούζου! Με προσφυγές, τιμωρίες, ανυποληψία!
Λες και ήθελαν να τον αφήσουν να «τρέξει» το σενάριο και να έρθουν αυτοί για να ολοκληρώσουν το έργο!
Μακάρι η επόμενη ημέρα να είναι διαφορετική, αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έτσι δεν λένε;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς