17.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Κορμπεράν για την ενδεκάδα ανάγκης στην Μπρατισλάβα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών και ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να διαχειριστεί τις διαθέσιμες επιλογές του με φόντο το εισιτήριο για τα playoffs του Europa League

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα (10/8) την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας καθώς μετά την πρωινή προπόνηση στον Ρέντη η ομάδα θα αναχωρήσει για την Μπρατισλάβα, εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης (11/8, 21:30) θα διεκδικήσει τη νίκη-πρόκριση κόντρα στη Σλόβαν με φόντο τα playoffs του Europa League, όπου ήδη περιμένει ο Απόλλωνας Λεμεσού.

Οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να διαχειριστούν αρκετά προβλήματα της τελευταίας στιγμής καθώς πέρα από τους απόντες κι από το πρώτο ματς (Βρσάλικο, Μανωλάς) που δεν θα προλάβουν ούτε τη ρεβάνς, προστέθηκε και το σημαντικότατο πρόβλημα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που αναγκάζει τον Κορμπεράν να διαφοροποιήσει τα πλάνα του ενόψει Πέμπτης.

Τουλάχιστον στην άμυνα, όπου τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και τα κουκιά μετρημένα, αφού μπροστά από τον Βατσλίκ θα βρίσκονται από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Άβιλα, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Σε ό,τι αφορά στο μεσοεπιθετικό του κομμάτι ο Ισπανός τεχνικός δύσκολα θα αλλάξει το πλάνο που είχε και στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο σαν σκέψη είναι να «τραβήξει» τον Ζινκερνάγκελ στον άξονα και τη θέση «10». Σε αυτό το σενάριο θα ανοίξει μία θέση έξω δεξιά, με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να είναι αυτός που, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει φανέλα βασικού. Παράλληλα, εκτός λόγω ενοχλήσεων μένει ξανά ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Από εκεί και πέρα ο Μασούρας θα ξεκινήσει στα αριστερά, ο Ελ Αραμπί στην κορυφή, με τον Εμβιλά να έχει -λογικά- τον Κουντέ στο πλάι του στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Τα υπόλοιπα στο χορτάρι.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς