20.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπασταθόπουλο και δίδυμο ανάγκης στα στόπερ με Σλόβαν

Μετά τη θλάση του Βρσάλικο, ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα χάσει ένα ακόμη βασικό στέλεχος της άμυνας ενόψει του επαναληπτικού με τη Σλόβαν, αφού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δύσκολα θα προλάβει το ματς στην Μπρατισλάβα.

Γεμάτο απουσιολόγιο θα έχει ο Κάρλος Κορμπεράν στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα (1-1 το πρώτο ματς). Ο Ισπανός προπονητής είδε μεν τον  Κώστα Μανωλά να προπονείται για πρώτη φορά μετά από μέρες (αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός) ενώ δεν υπολογίζει στον Γκάρι Ροντρίγκες που αισθάνεται ενοχλήσεις αλλά και στον Σίμε Βρσάλικο που ταλαιπωρείται από θλάση και θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με τους Σλοβάκους.

Απόλλων Λεμεσού – Μακάμπι Χάιφα 2-0: Αποκλεισμός με νίκη για τους Κύπριους, το βλέμμα στο Σλόβαν – Ολυμπιακός

Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν προπονήθηκε την Τρίτη (9/8) ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στο Ρέντη και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με αποτέλεσμα να προορίζονται για βασικοί οι Παπέ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα αφού δεν υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί. Σημειώνεται πως παραμένει εκτός λόγω θλάσης και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Τα δεδομένα στην αμυντική γραμμή είναι συγκεκριμένα αφού μπροστά από τον Βατσλίκ θα βρίσκονται από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Άβιλα, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς