16.7 C
Athens

«Ολυμπιακός και Σέλτικ στο κόλπο για την απόκτηση του Κογιάδο από την Μπαρτσελόνα»

Ο Ολυμπιακός ψηφίζει Ισπανία για τη μεταγραφική του ενίσχυση και μετά τα δημοσιεύματα για Τέγιο έρχεται στο προσκήνιο και η περίπτωση του Άλεξ Κογιάδο για τη λύση στο «10»

Ο Ολυμπιακός δείχνει να προτιμά την ισπανική αγορά για την εύρεση των λύσεων ώστε να «κλείσει» τις τρύπες του φετινού του ρόστερ, τόσο στα εξτρέμ όσο και στον άξονα.

Μετά το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» για τον Κρίστιαν Τέγιο, οι Ισπανοί παρουσιάζουν μία ακόμη περίπτωση ποδοσφαιριστή που φέρεται να ενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους κι αυτή είναι του Άλεξ Κογιάδο που αγωνίζεται ως «δεκάρι» και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τον αρχηγός της β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα και «γέννημα θρέμμα» της Μασία που φαίνεται να γνωρίζει καλά ο Κορμπεράν.

Πηγές από την «Sport» αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός, η Σέλτικ αλλά και άλλες ομάδες της La Liga ρίχνουν ματιές στον 23χρονο άσο που έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2023 και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ σε 17 συμμετοχές.

Με τη β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Κογιάδο έχει καταγράψει συνολικά 83 συμμετοχές με 18 γκολ και 11 ασίστ, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία μετά το πέρασμα από την Γρανάδα έχει ανέβει στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για το ζήτημα της μεταγραφής ενός παίκτη με λαμπρό μέλλον όσο και παρόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς