16.4 C
Athens

Mundo Deportivo: «Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τέγιο ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη βόμβα με τον Κρίστιαν Τέγιο στα εξτρέμ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έγκυρη Mundo Deportivo

Μεσημεριανή «βόμβα» από την Ισπανία!

Σύμφωνα με σημερινό (9/8) δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Κρίστιαν Τέγιο, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπέτις ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαίρι.

Ο 30χρονος ακραίος επιθετικός που αγωνίζεται κατά βάση στο αριστερό άκρο της επίθεσης αναζητά εδώ και περίπου ένα μήνα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μπέτις, στην οποία αγωνίζεται από το 2017 με απολογισμό 24 γκολ και 20 ασίστ σε σύνολο 172 συμμετοχών.

Το ισπανικό Μέσο αναφέρει πως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που έχει περάσει μία τετραετία στην Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας, που δεδομένα ψάχνονται τον τελευταίο μήνα για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Για τον Ολυμπιακό δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» το όνομα του Τέγιο, αλλά τώρα οι δύο πλευρές βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ σε συμφωνία, την ώρα που κι άλλες ομάδες της Ευρώπης έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του.

Οι Ισπανοί πάντως αναφέρουν, προς το παρόν, μόνο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το οποίο και παρουσιάζεται ως προχωρημένο.

Ο Τέγιο «έφτιαξε» το όνομά του ποδοσφαιρικά στην Μπαρτσελόνα από το 2010 μέχρι το 2014 όπου και συμπλήρωσε 86 ματς στους «Μπλαουγκράνα» στην χρυσή εποχή του Πεπ Γκουαρδιόλα, έχοντας 20 τέρματα και 14 ασίστ.

Γέννημα θρέμμα Βαρκελώνης, ο Τέγιο μετά την Μπάρτσα αγωνίστηκε στην Ισπανία με την αγαπημένη του Μπέτις, ενώ ενδιάμεσα βρέθηκε και στις Πόρτο, Φιορεντίνα.

Στους «Δράκους» μέτρησε 57 συμμετοχές με 10 γκολ και 12 ασίστ και στους Βιόλα 56 αγώνες με απολογισμό 6 γκολ και 11 ασίστ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς