15.9 C
Athens

«Μπεσίκτας και Μπάγερν περιπλέκουν κι άλλο το μέλλον του Ντε Λα Φουέντε»

Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ που βρίσκεται ψηλότερα απ’ όλους στη λίστα του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης φαίνεται να βρίσκεται στα ραντάρ τόσο της Μπεσίκτας όσο και της Μπάγερν, που θέλει να επενδύσει πάνω του με φόντο το μέλλον, όπως ισχυρίζονται οι Γάλλοι

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο εξωτερικό η… μισή Ευρώπη φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, με τον 21χρονο Αμερικανό άσο να ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό που ψάχνεται εδώ και μέρες για την ενίσχυση στα εξτρέμ.

Μάλιστα ο ακραίος της Μαρσέιγ αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή τον πρώτο στόχο των Ερυθρολεύκων για τα άκρα της επίθεσης, ωστόσο στο «κόλπο» της απόκτησής του φαίνεται να έχει μπει και η Μπάγερν Μονάχου, ως συμπλήρωμα στις Μπεσίκτας, Μπέρνλι και Άντερλεχτ που ήταν ήδη γνωστό ότι τον έχουν στα ραντάρ τους.

Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει το γαλλικό «FootMercato» που αναφέρει ότι οι Βαυαροί θέλουν να επενδύσουν το ταλέντο του Αμερικανού διεθνή, ο οποίος έχει ζητήσει λίγες ημέρες διορία για να δώσει την τελική του απάντηση έχοντας στα χέρια του προτάσεις από τουλάχιστον δύο «μεγάλα» πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Βέβαια από το ρεπορτάζ των πρωταθλητών Γερμανίας δεν προκύπτει από πουθενά ενδιαφέρον για τον Κόνραντ, κάτι που είχε διαψευστεί και από το γαλλικό δίκτυο «RMC» την περασμένη Κυριακή. 

Πάντως, είναι σαφές ότι στην τελική του απόφαση δεν θα παίξει τόσο ρόλο το μέγεθος της ομάδας, όσο ο ρόλος του σε αυτήν, αφού μετά τη Μαρσέιγ που δεν τον εμπιστεύεται ενόψει της νέας σεζόν αναζητά έναν σύλλογο στον οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα φαίνεται στην Ευρώπη μέσω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Κάτι που μπορεί να του παρέχει άμεσα ο Ολυμπιακός, που είναι πρόθυμος να τον περιμένει για λίγες μέρες ακόμη…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς