23.8 C
Athens

«Ολυμπιακός και Μπεσίκτας σε επαφές με τη Μαρσέιγ για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε»

Το έγκυρο γαλλικό RMC υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε επαφές με τη Μαρσέιγ για τον Αμερικανό μεσοεπιθετικό που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ

Για μια ακόμη χρονιά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ, μια από τις θέσεις που μοιάζουν να έχουν… καταργηθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας τα τελευταία χρόνια, όπως έγραψε σήμερα ο διευθυντής του ΑΘΛΟΥ, Γιώργος Χαλάς, στο ΕΥΘΕΩΣ του.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αποπειραθούν και φέτος να βρουν λύση ειδικά στην αριστερή πτέρυγα, αφού είναι σαφές πλέον πως κανείς από τους υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ δεν μπορεί να καλύψει σταθερά και με επιτυχία τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Το μεσημέρι της Κυριακής εμφανίστηκε ένα νέο όνομα στο ερυθρόλευκο προσκήνιο από το εξωτερικό. Πληροφορίες και δημοσιεύματα από Ιταλία και Γαλλία φέρνουν τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, τον 21χρονο Αμερικανό που πέρυσι το καλοκαίρι άφησε την Μπαρτσελόνα για τη Μαρσέιγ.

Ο Ντε Λα Φουέντε παίζει κατά βάση στα αριστερά αν και δεξιοπόδαρος και για την απόκτησή του οι Μαρσεγιέζοι δαπάνησαν 3 εκ. ευρώ. Αν και αυτή τη στιγμή κοστολογείται στα 6 εκ. από το transfermarkt, ρεπορτάζ του Onze Mondial (η ιστοσελίδα του πολύ γνωστού γαλλικού περιοδικού) αναφέρει πως ο διεθνής Αμερικανός είναι «ανεπιθύμητος» στη Μαρσέιγ (πιθανότατα με την έννοια του παίκτη που δεν υπολογίζεται και όχι με την ιδιαιτέρως αρνητική που έχει η λέξη στην ελληνική γλώσσα).

Από τη μια λοιπόν η Μαρσέιγ φέρεται αποφασισμένη να παραχωρήσει τον Ντε Λα Φουέντε και από την άλλη ο Αμερικανός επιθυμεί να βρεθεί σε ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής ώστε να προλάβει τις κλήσεις για το μουντιάλ του Κατάρ. Πριν από λίγες μέρες φαινόταν σχεδόν βέβαιη η μετακίνησή του στη Βαγιαδολίδ, ωστόσο ο δανεισμός του για κάποιον λόγο δεν προχώρησε. Και σίγουρα δεν ευθυνόταν η Μπάγερν γι’ αυτό, όπως έγραψε ένας Ιταλός δημοσιογράφος στο twitter, πληροφορία που τη χαρακτήρισε «ανέκδοτο» το RMC.

Σύμφωνα με το προαναφερθέν Μέσο μάλιστα, ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας όχι μόνο έχουν στη λίστα τους τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, αλλά βρίσκονται ήδη σε επαφές με τη Μαρσέιγ για την απόκτησή του. Η δεδομένη επιθυμία των Μασσαλών είναι να πουληθεί ο παίκτης, αν και τα δεδομένα αυτή τη στιγμή οδηγούν σε δανεισμό με οψιόν αγοράς. Ο Κόνραντ έκλεισε τραυματίας την περασμένη σεζόν (3 ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), μπαίνοντας τον Απρίλιο στο χειρουργείο προκειμένου να αποκατασταθεί η ρήξη χόνδρου που υπέστη στο γόνατο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς