21.7 C
Athens

Sport: «Δεν έχει έρθει καμία πρόταση για τον Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα»

Η καταλανική Sport θέλησε να «μαζέψει» το χθεσινό της δημοσίευμα περί προχωρημένων επαφών του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί γράφοντας σήμερα (4/8) πως ακόμα δεν έχει έρθει καμία επίσημη πρόταση για τον Γάλλο στόπερ στα γραφεία των Μπλαουγκράνα

Την Τετάρτη (3/8) η Sport έγραψε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάμουελ Ουμτιτί από την Μπαρτσελόνα, αλλά μόλις ένα 24ωρο μετά με νέο δημοσίευμά της αλλάζει άρδην τα δεδομένα για το μέλλον του Γάλλου στόπερ αναφέροντας πως ακόμα δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία των Μπλαουγκράνα. Μπέρδεμα.

Εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα οι Ισπανοί παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό ως μία από τις ομάδες που παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 28χρονου διεθνή Γάλλου αμυντικού, κάνοντας λόγο μέχρι και για επαφές ανθρώπων των Ερυθρολεύκων με τη διοίκηση των Καταλανών για την περίπτωση του μονοετούς δανεισμού του.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τους Πειραιώτες και φαίνεται να μην έχει βάση, καθώς στο σημερινό της φύλλο η καταλανική «Sport» τα… μαζεύει αναφέροντας ότι ακόμα δεν έχει έρθει καμία επίσημη πρόταση για τους «φευγάτους» Ουμτιτί και Μπρέιθγουεϊτ.

Εν ολίγοις ένα μεταγραφικό μπέρδεμα που θα ξεμπλέξει μόνο όταν παρθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του 28χρονου στόπερ, που δεδομένα βρίσκεται εκτός πλάνων του Τσάβι ενόψει της νέας σεζόν (2022-23).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς