19.1 C
Athens

«Πολύ κοντά στο να αφήσει την Μπαρτσελόνα για τον Ολυμπιακό ο Ουμτιτί»

Σε νέο δημοσίευμά της η καταλανική «Sport» αναφέρει ότι ο 29χρονος Γάλλος στόπερ βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό, με την Μπαρτσελόνα πάντως να εξετάζει κυρίως το σενάριο του δανεισμού του για ένα χρόνο

Το μέλλον του Σάμουελ Ουμτιτί παραμένει μετέωρο, αλλά σύμφωνα με την καταλανική «Sport» είναι βέβαιο ότι θα τον βρει μακριά από το Καμπ Νου, καθώς ο 29χρονος Γάλλος στόπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι για τη νέα σεζόν.

Σε σημερινό (3/8) ρεπορτάζ της η «Sport» αναφέρει πως ο παίκτης πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού, μία πληροφορία που πάντως δεν προκύπτει ακόμα επίσημα από τους Ερυθρόλευκους.

«Ο Ουμτιτί είναι πολύ κοντά στο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτή τη φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού που ρώτησε τους Μπλαουγκράνα για την απόκτησή του», αναγράφεται χαρακτηριστικά στο σχετικό ισπανικό δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στον Ιούλιο ο Ουμτιτί έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Ρεν, αλλά εν τέλει αυτή «χάλασε» την τελευταία στιγμή, με γαλλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι ο διεθνής Γάλλος κόπηκε λόγω εργομετρικών.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει με μεταγραφή, αφού μόλις τον περασμένο Γενάρη τον ανανέωσε μέχρι το 2026 και στο τραπέζι έχει πέσει μόνο η περίπτωση του μονοετούς δανεισμού.

Με τη φανέλα των Καταλανών ο Ουμτιτί μετράει σε σύνολο 133 συμμετοχές με απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όταν οι «τρικολόρ» βρέθηκαν στην κορυφή του κόσμου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς