19.1 C
Athens

Επίσημο: Στην Κηφισιά ο Στιβαχτής

Ο Κώστας Στιβαχτής αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Κηφισιάς ενόψει της νέας σεζόν στη Volley League. Ο πολύπειρος πασαδόρος θα αποτελέσει τη βασική επιλογή του Κώστα Χριστοφιδέλη στην ομάδα των βορείων προαστίων έπειτα από την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό.

Ο Στιβαχτής αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της Volley League τη σεζόν 2020-21 και φορούσε τα ερυθρόλευκα τα τελευταία επτά χρόνια.

«Είμαι χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Η χαρά μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς θα συνεργαστώ με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη, με τον οποίο στο παρελθόν αγωνιστήκαμε μαζί. Πρωταρχικός στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να παρουσιάσουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο τη νέα περίοδο. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να υλοποιήσει τους στόχους της. Το νέο πρωτάθλημα είναι δεδομένο ότι θα είναι δυνατό, καθώς όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί», ανέφερε ο 42χρονος πασαδόρος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς