16.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Λύθηκε το συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός και Πέδρο Μαρτίνς έλυσαν τη συνεργασία τους μετά από τέσσερα χρόνια και οι πρωταθλητές Ελλάδας ευχαρίστησαν δημόσια τον Πορτογάλο για την προσφορά του στον σύλλογο.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς ο Πορτογάλος συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τη λύση του συμβολαίου του και την αποχώρησή του μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Πορτογάλος προπονητής κάθισε στον ερυθρόλευκο πάγκο σε συνολικά 221 αναμετρήσεις και ξεπέρασε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ως ο προπονητής με τα περισσότερα επίσημα παιχνίδια στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ωστόσο ο κύκλος των δύο πλευρών έκλεισε κάτι που αποτυπώθηκε και στη συντριβή από τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό να αποφασίζει να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές και να ανακοινώνει την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν.

Οι Ερυθρόλευκοι με story στο instagram ευχαρίστησαν τον Πορτογάλο για τα τέσσερα χρόνια στον σύλλογο με τον οποίο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ πανηγύρισε και πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές νίκες αλλά και προκρίσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς