12.5 C
Athens

Οι συγκινητικές αντιδράσεις των πιλότων της F1 στην αποχώρηση του Φέτελ

Η απόφαση του Σεμπάστιαν Φέτελ να αποχωρήσει όχι μόνο από την Aston Martin, αλλά συνολικά από τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν, προκάλεσε τις αντιδράσεις των συναδέλφων του, που τον αποχαιρέτησαν συγκινημένοι, έχοντας περάσει πολλές έντονες στιγμές μαζί στις πίστες.

Formula 1: Ο Φέτελ ανακοίνωσε την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν! (vid)

Ιδιαίτερα συναισθηματικό ήταν το μήνυμα του Μικ Σουμάχερ, που ευχαρίστησε τον φίλο του για όσα έχει προσφέρει στο άθλημα: «Είμαι τόσο λυπημένος που φεύγεις, αλλά ταυτόχρονα χαρούμενος για σένα και το νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ήσουν και εξακολουθείς να είσαι ένας σημαντικός άνθρωπος για μένα και σε ευχαριστώ για τη φιλία μας.

Σε ευχαριστώ για όσα έχεις προσφέρει στο άθλημα που και οι δύο αγαπάμε, ανυπομονώ για τους τελευταίους μας αγώνες μαζί. Σε ευχαριστώ Σεμπ -είσαι έμπνευση», έγραψε ο Σουμάχερ, που μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες με τον συμπατριώτη του.

Τιμή χαρακτήρισε ο Λούις Χάμιλτον τα χρόνια που πέρασε ως ανταγωνιστής του Φέτελ στις πίστες:

«Ήταν τιμή μου να είσαι ανταγωνιστής μου και ακόμα μεγαλύτερη να είσαι φίλος μου. Αφήνεις αυτό το άθλημα καλύτερο από ό,τι το βρήκες, που είναι πάντα ο στόχος. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως ό,τι κι αν σου επιφυλάσσει το μέλλον θα είναι ουσιώδες και συναρπαστικό. Σ’ αγαπώ, φίλε».

Θρύλο του αθλήματος χαρακτήρισαν τον Γερμανό οδηγό τόσο ο Τζορτζ Ράσελ όσο και ο Έστεμπαν Οκόν, τονίζοντας πως ο Φέτελ θα λείψει σε όλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς