18.2 C
Athens

Formula 1: Ο Φέτελ ανακοίνωσε την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν! (vid)

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρίσκεται φέτος για τελευταία φορά μέσα σε μονοθέσιο. Με ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram, ο Γερμανός πιλότος της Aston Martin ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον θαυμαστό κόσμο της Formula 1. Τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, από το 2010 ως το 2013 με τη Red Bull και με πολλές… πίκρες στη συνέχεια, ο Φέτελ ετοιμάζεται πλέον για μια νέα σελίδα στη ζωή του…

«Είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι θα αποσυρθώ από τη Formula 1 στο τέλος του 2022. Πιθανότατα θα έπρεπε να αρχίσω ευχαριστώντας μια μεγάλη λίστα ανθρώπων, αλλά αισθάνομαι ότι είναι πιο σημαντικό να εξηγήσω τους λόγους πίσω από αυτή την απόφασή μου.

Αγαπώ αυτό το σπορ. Ήταν στο επίκεντρο της ζωής μου από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Όσο όμως υπάρχει ζωή μέσα στην πίστα, υπάρχει και η δική μου ζωή μακριά από αυτήν. Το να είμαι οδηγός αγώνων δεν αποτελούσε ποτέ ολόκληρη την ταυτότητά μου.

Πιστεύω στην ταυτότητα, αλλά το ποιοι είμαστε και πώς συμπεριφερόμαστε στους άλλους παρά για το τι κάνουμε. Ποιος είμαι; Είμαι ο Σεμπάστιαν. Πατέρας τριών παιδιών και σύζυγος μιας πανέμορφης γυναίκας. Έχω περιέργεια και γοητεύομαι από παθιασμένους ανθρώπους», ήταν τα λόγια του 35χρονου Γερμανού πιλότου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς