21.8 C
Athens

Μαρτίνς: Αναλαμβάνω την ευθύνη, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για ανάληψη ευθύνης, κάτι όμως που δεν προκύπτει από τα όσα δήλωσε στη συνέχεια περί «συνέχειας» και «περισσότερης δουλειάς»...

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πιο βαριά ήττα της ευρωπαϊκής ιστορίας του εντός έδρας, ισοφαρίζοντας εκείνο το 0-4 από το Αμβούργο πριν από 40 χρόνια στο ΟΑΚΑ. Η τραγική βραδιά κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα έφερε ακέραιη την ευθύνη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δήλωσε ότι την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου…

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός αμέσως μετά το ματς:

«Ξεκινήσαμε καλά το πρώτο μέρος. Ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας και δεχτήκαμε το γκολ από μια στατική φάση. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πολύ άσχημα, δεν πιέσαμε δεν κάναμε τίποτα και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη και στα δυο ματς, πρέπει να το παραδεχθούμε.

Δεχθήκαμε το γκολ πολύ γρήγορα και μετά το 2-0 δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, δεν είχαμε την ψυχολογία που έπρεπε. Παίξαμε κόντρα σε έναν αντίπαλο με καλές μεταβιβάσεις και δεν καταφέραμε στο δεύτερο μέρος να παίξουμε όπως θέλαμε.

Ο μόνος τρόπος για να αντιδράσεις μετά από κάτι τέτοιο είναι η δουλειά. Μετά από μία τέτοια μεγάλη αποτυχία αναλαμβάνω την ευθύνη αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς