17.8 C
Athens

ΑΕΚ: Οι σειρήνες από Κροατία για Βίντα και ο Πλάνιτς που απομακρύνεται

Η ΑΕΚ έχει ρίξει όλη την προσοχή της στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και πιο συγκεκριμένα στη θέση των στόπερ, με τον Βίντα να πλησιάζει και του Πλάνιτς να δυσκολεύει

Η ΑΕΚ έχει ρίξει όλη την προσοχή της στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και πιο συγκεκριμένα στη θέση των στόπερ.

Η Ένωση σύμφωνα με τους Κροάτες βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον διεθνή αμυντικό της «Χρβάτσκα», Ντομακόι Βίντα, ο οποίος τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Οι Κροάτες στέλνουν τον Βίντα στην ΑΕΚ: «Βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες»

Βέβαια από την πλευρά της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται ότι ο πολύπειρος 33χρονος στόπερ βρίσκεται στη χώρα μας για λογαριασμό της, αλλά ούτε και διαψεύδεται πως βρίσκονται σε επαφές μαζί του. Η υπόθεση φαίνεται να προχωρά και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις.

Παράλληλα με την υπόθεση Βίντα οι άνθρωποι της Ένωσης εξακολουθούν να «παλεύουν» για την υπογραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς, αλλά ο Σέρβος στόπερ δείχνει να αλλάζει στάση. Αυτό γίνεται κυρίως με αφορμή τη στάση των οπαδών της Μακάμπι Χάιφα μετά το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, με την πλειοψηφία αυτών να αποθεώνουν τον Σέρβο ζητώντας την παραμονή του στον ισραηλινό σύλλογο με κάθε κόστος.

Αυτό το μήνυμα φαίνεται να πέρασε και στη διοίκηση της Μακάμπι που πλέον αξιώνει το ποσό της ρήτρας του παίκτη (1,8 εκατομμύρια ευρώ) για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, εξέλιξη που δυσκολεύει αρκετά τις προθέσεις της ΑΕΚ για την άμεση απόκτησή του. Όλα ανοιχτά.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς