14.8 C
Athens

Οι Κροάτες στέλνουν τον Βίντα στην ΑΕΚ: «Βρίσκεται στην Αθήνα για τις τελευταίες λεπτομέρειες»

Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του 33χρονου Βίντα φαίνεται να βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Κροατία

Κροατικό δημοσίευμα στέλνει τον Ντομαγκόι Βίντα στην ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα οι Κροάτες αναφέρουν πως ο πολύπειρος στόπερ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση, μία πληροφορία που εφόσον επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για ένα «μπαμ» από το πουθενά για την ομάδα του Αλμέιδα.

Κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής φαίνεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Κροατία οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του 33χρονου Βίντα, ο οποίος μετά από μία τετραετία στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπεσίκτας ψάχνει τον επόμενο σταθμό της «γεμάτης» καριέρας του που όπως όλα δείχνουν θα τον βρει στη χώρα μας μέσω… Φιλαδέλφειας.

Μένει να φανεί αν οι συγκεκριμένες πληροφορίες που κάνουν λόγο για διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών επιβεβαιωθούν και ο 33χρονος Κροάτης αμυντικός φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν στην ελληνική Super League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς