20.1 C
Athens

Η ενημέρωση της Μπαρτσελόνα για τον Μίροτιτς: «Ξεκινά αποθεραπεία και θα επιστρέψει σε μερικές εβδομάδες»

Η Μπαρτσελόνα διέψευσε τις φήμες περί σοβαρής ζημιάς στον Μαυροβούνιο αστέρα, καθώς όπως αναφέρουν οι Μπλαουγκράνα στην επίσημη ανακοίνωσή τους ο Μίροτιτς έχει όντως θέμα στον αχίλλειο αλλά η αποθεραπεία του θα διαρκέσει μόνο λίγες εβδομάδες

Σερβικό δημοσίευμα έκανε νωρίτερα λόγο για σοβαρή ζημιά του Νίκολα Μίροτιτς αναφέροντας πως ο Μαυροβούνιος MVP της περσινής σεζόν στη Euroleague υπέστη ρήξη αχειλλείου τένοντα και θα μείνει εκτός για πολλούς μήνες, όμως η Μπαρτσελόνα με επίσημη ενημέρωσή της λίγο αργότερα επιβεβαίωσε μόνο το πρόβλημα του 31χρονου άσου στον αχίλλειο αλλά όχι και το διάστημα της απουσίας του.

Αυτό σύμφωνα με τους Μπλαουγκράνα ορίζεται στις «μερικές εβδομάδες», με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μικρή ζημιά και άμεσες κινήσεις για την αποθεραπεία του.

Εν ολίγοις εφησυχασμός για τους οπαδούς των Καταλανών που για λίγο ένιωσαν ότι θα χάσουν για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2022-23 τον απόλυτο ηγέτη τους. Βέβαια, τα πάντα θα φανούν στην πράξη, με τις ελπίδες όλων να είναι να επιστρέψει όσο πιο άμεσα γίνεται στη δράση ο Μαυροβούνιος αστέρας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς