22.9 C
Athens

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με τον Μίροτιτς: Υπέστη ρήξη αχιλλείου και μένει εκτός δράσης για πολλούς μήνες!

Ο Μαυροβούνιος σταρ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα μείνει δεδομένα εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του 2023, με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του

Συναγερμός ελέω Νίκολα Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα!

Ο Μαυροβούνιος σταρ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και θα μείνει δεδομένα εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του 2023, με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους να αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Τεράστια ζημιά για τον MVP της περσινής σεζόν (στην κανονική περίοδο) της Euroleague. Ο ηγέτης των Καταλανών που έχει με μεγάλο διαφορά από τον δεύτερο το πιο ακριβό συμβόλαιο της Ευρώπης και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και οδηγείται σε χειρουργείο και κατ’ επέκταση σε αποθεραπεία πολλών μηνών με σκοπό να ξεπεράσει έναν σοκαριστικό τραυματισμό, που είναι ικανός να επηρεάσει τη συνέχεια της καριέρας του, στην πιο κρίσιμη καμπή της!

Σύμφωνα με το σέρβικο Μέσο «Telesport» η Μπάρτσα αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του στο «4» που δεν αποκλείεται να είναι ένας παλιός γνώρισμος, καθώς ψηλά στη λίστα του Λιθουανού προπονητή των «Μπλαουγκράνα» βρίσκεται το όνομα του Κρις Σίνγκλετον.

Ο Μίροτιτς θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι του προς την αποθεραπεία και την επιστροφή στη δράση που δεν πρόκειται να συμβεί πριν τις αρχές του 2023.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς