21.1 C
Athens

Πέρασε του… Μπαλτάκου για τον νέο αρχιδιαιτητή: Ο Μπένετ διαδέχεται τον Κλάτενμπεργκ

Ο Στιβ Μπένετ θα είναι ο αντικαταστάτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στον ρόλο του αρχιδιαιτητή του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε μία απόφαση που φέρει την υπογραφή και τα «θέλω» του Τάκη Μπαλτάκου

Με 8 ψήφους υπέρ, 3 κατά και 2 λευκά ο Άγγλος βετεράνος διαιτητής Στιβ Μπένετ θα είναι ο διάδοχος του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στον ρόλο του αρχιδιαιτητή του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις… ευλογίες του Τάκη Μπαλτάκου.

Μαρινάκης μαινόμενος: ΕΠΟ λαθροβιούντων «παραγόντων», βολέματος φίλων, γνωστών, συγγενών, ακόμα και «χουλιγκάνων»

Την ώρα που η πλειοψηφία των ομάδων της Super League τασσόταν υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου (ΕΕΠ) της ΕΠΟ πήρε την απόφαση με «έτσι θέλω» να τοποθετήσει τον δικό της εκλεκτό, Στιβ Μπένετ, στη θέση του συμπατριώτη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ που δεν αποκλείεται να παραμείνει στην ΚΕΔ ως εξωτερικός σύμβουλος.

Εν ολίγοις πέρασε το «θέλω» του Μπαλτάκου που συνεχίζει τον «πόλεμο» με τη Super League, σε μία εξέλιξη που μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μπένετ από το 2016 μέχρι το 2020 έχει συνεργαστεί ως τεχνικός υπεύθυνος – σύμβουλος στην Ομοσπονδία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ από το 2021 ήταν στην ελληνική ΚΕΔ έχοντας παράλληλα συνεργασία και με την αγγλική Ομοσπονδία.

Θυμίζουμε ότι στο ίδιο συνέδριο αποφασίστηκε να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση για τον υποβιβασμό από τη μεγάλη κατηγορία και την άνοδο σε αυτή από τη δεύτερη κατηγορία.

H EΠΟ αλλάζει τα δεδομένα για τη νέα σεζόν: Πέφτουν δύο από τη Super League 1 και ανεβαίνουν δύο από τη SL2

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς